Innbakt kylling

Til 4 på 1 time.

4 kyllingfileter salt, pepper smør til steking 4 butterdeigplater egg til pensling Fyll: 2 kyllingfileter i biter salt 2 ss finhakket sjalottløk 1 ts finhakket rød chili 1 ts revet ingefær 1- 2 ss hakket estragon 1 egg 1 dl fløte pepper. I panne og stekeovn ved 225 grader. Kjør fyllet i matprosessor. Stek kyllingfiletene ca. 2 minutter på hver side. Avkjøl. Kjevle ut butterdeigsplatene til ca. 3 mm tykkelse. Lag ei lomme i filetene og ha i fyllet. Brett butterdeigen over fileten og lim sammen med pisket egg. Stek ca. 15 minutter til butterdeigen er gyllen. Server med kokte grønnsaker, aprikossaus og poteter. Aprikossaus: 2 hakkede løk 2 båter presset hvitløk 2 laurbærblad 3 ss karri 4 ss olje 1 boks hermetiske aprikoser (finhakket) 3/4 dl eplejuice 2 dl hønsebuljong 2 dl matfløte 1 beger creme fraiche salt og pepper. Fres løk, hvitløk, laurbærblad og karri i olje på svak varme. Ha i resten og kok noen minutter. Kjør sausen glatt i mikser. Smak til med salt og pepper. (Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!