Stigning: Sist Magasinets spisepar var innom Bristol Grill, fikk interiøret mer skryt enn maten. Det har kokkene rettet på siden forrige besøk.
Foto: Jo Straube / Dagbladet
Stigning: Sist Magasinets spisepar var innom Bristol Grill, fikk interiøret mer skryt enn maten. Det har kokkene rettet på siden forrige besøk. Foto: Jo Straube / DagbladetVis mer

Innendørs grillgleder

Bristol Grill har fått skikk på maten og er nå mer enn en trivelig tradisjon.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

-Bristol Grill, husker du? sa Robinson. -For snart fem år siden satt vi her og lovpriste atmosfæren og det klassiske interiøret samtidig som vi lurte på hvorfor denne restauranten aldri helt hadde klart å innfri de kulinariske forventningene som førsteinntrykket automatisk inngir.

-Nye tider, nye muligheter, svarte Fredag optimistisk. -En hyggelig mottakelse og den elegante lille appetittvekkeranretningen - en munnfull gåseleverskum, en bit røkt ørret og litt kyllingpaté - var en lovende start. Saftig focaccia og Kviteseidsmør er også en liten vinner, og så får vi se nå når alvoret begynner.

Alvoret ankom i forrettform av kamskjell ceviche til Fredag og bakt kveite til Robinson. Konsistensen og smaken på de sitronmarinerte skjellene høstet anerkjennende nikk fra Fredag, mens kveita, som innledningsvis virket å være i salteste laget, oppfinnsomt ble kontrastert med et beger kokoskremsorbet.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn