- Internett vet mye om meg, og Internett utnytter meg

Storebror ser deg.

VET ALT:  Internett vet mye mer om meg enn det jeg skulle ønske, og Internett utnytter meg. Og jeg som elsker Internett. For en utro, bedragersk dritt, skriver Susanne Aabel. Foto: COLOURBOX
VET ALT: Internett vet mye mer om meg enn det jeg skulle ønske, og Internett utnytter meg. Og jeg som elsker Internett. For en utro, bedragersk dritt, skriver Susanne Aabel. Foto: COLOURBOX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

MAGASINET (Dagbladet): Jeg lever etter mantraet om at så lenge jeg ikke gjør noe galt og ikke har noe å skjule, kan myndighetene eller Datatilsynet eller hvem pokker som vil overvåke meg så mye de orker.

Det verste som kan skje, er at jeg har forvillet meg inn på et eller annet pornonettsted som er litt halvshady. Det jeg har tenkt er vel noe sånt som at man skal ikke frykte at norske myndigheter eller tilsyn bruker energi, penger eller arbeidskraft på å overvåke hvermannsen eller Ola og Kari Nordmann bare fordi de har så himla mye tid til overs og de finner deg interessant.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer