Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Ishavsrøye i sandwich

4 porsjoner.

4 porsjoner:

4 rundstykker, helst grove, eller 4 store skiver brød

ca. 250 g kokt og renset ishavsrøye

1 bunt brønnkarse eller rucola salat eller lignende

Gressløkvinaigrette:

1 ss grov dijonsennep

1 ss fin dijonsennep

2 ss rødvinseddik

4 ss solsikkeolje

2 ss olivenolje

2 ts friskpresset sitronsaft

2 ss hakket gressløk

salt, pepper

• Slik gjør du: Del rundstykkene, men ikke helt gjennom. Eller skjær hver brødskive i to. Fyll i ishavsrøye og brønnkarse. Visp sammen ingrediensene til vinaigretten og smak til med salt og pepper. Hell vinaigrette over fisk og brønnkarse og server sandwichen nylagd.

Flere oppskrifter og tips finner du på www.godfisk.no

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling