Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Italia fra topp til tå

På Prima Fila kan du spise og drikke deg gjennom de fleste av Italias tyve regioner.

Nytt fokus: Inntil i fjor høst huset lokalene mot Rådhusets borggård den tyrkiske restauranten Papa Sigolo. Nå har innehaverne gitt restauranten en ansiktsløftning og flyttet kulinarisk fokus vestover. Foto: Håkon Eikesdal.
Nytt fokus: Inntil i fjor høst huset lokalene mot Rådhusets borggård den tyrkiske restauranten Papa Sigolo. Nå har innehaverne gitt restauranten en ansiktsløftning og flyttet kulinarisk fokus vestover. Foto: Håkon Eikesdal. Vis mer

||| - Hvor skal vi dra? undret Robinson, klar for en aldri så liten kulinarisk ekspedisjon. For det er noe av konseptet på Prima Fila, hvor kjøkkensjefen Rocco Cutuli inviterer sine gjester til en smaksreise gjennom Italia.

- Genova, Livorno, Firenze, Napoli...?

Fredag prøvde å lese seg fram til rettenes opphav i den rikholdige menyen. Det var ikke så lett. Her kunne man med fordel ha gjort konseptet enda tydeligere og skrevet et par ord om opprinnelse.

En rekke fristende pizza- og pastaretter ble vraket til fordel for to klassiske trerettere, og Robinson valgte å begynne med en Bruschetta al Pomodoro (kr 88), en forrett fra det sentrale Italia; hvitløksbrød med olivenolje og pepper, toppet med masse hakkede tomater, løk og basilikum.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?