Italia fra topp til tå

På Prima Fila kan du spise og drikke deg gjennom de fleste av Italias tyve regioner.

Nytt fokus: Inntil i fjor høst huset lokalene mot Rådhusets borggård den tyrkiske restauranten Papa Sigolo. Nå har innehaverne gitt restauranten en ansiktsløftning og flyttet kulinarisk fokus vestover. Foto: Håkon Eikesdal.
Nytt fokus: Inntil i fjor høst huset lokalene mot Rådhusets borggård den tyrkiske restauranten Papa Sigolo. Nå har innehaverne gitt restauranten en ansiktsløftning og flyttet kulinarisk fokus vestover. Foto: Håkon Eikesdal. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| - Hvor skal vi dra? undret Robinson, klar for en aldri så liten kulinarisk ekspedisjon. For det er noe av konseptet på Prima Fila, hvor kjøkkensjefen Rocco Cutuli inviterer sine gjester til en smaksreise gjennom Italia.

- Genova, Livorno, Firenze, Napoli...?

Fredag prøvde å lese seg fram til rettenes opphav i den rikholdige menyen. Det var ikke så lett. Her kunne man med fordel ha gjort konseptet enda tydeligere og skrevet et par ord om opprinnelse.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer