b>Delemåltid på italiensk: Nye Pinerolo Cantina følger den nye trenden med måltider man kan dele. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
b>Delemåltid på italiensk: Nye Pinerolo Cantina følger den nye trenden med måltider man kan dele. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Italiener i vest

På Pinerolo Cantina kan du komponere måltidet ditt helt ned i minste detalj.

Pinerolo Cantina, som ligger på hjørnet av Hegdehaugsveien og Josefines gate, åpnet dørene i mars. Stedet har kastet seg på det som må være det mest trendy i restaurant-Norge akkurat nå, nemlig delemat eller «sharingkonseptet» som spisestedene velger å kalle det. Tidligere var det stort sett bare tapas- og sushibarer som serverte småretter skapt for å deles. Nå har også restauranter med norsk, fransk og italiensk kjøkken fått grytene opp for delemåltidet.

Hos Pinerolo Cantina består menyen av småretter, mellomretter og hovedretter og man plukker fritt fra kategoriene avhengig av sultnivå og stilønsker. Hvis du vil ha maten din i fred, kan du også gå for en klassisk treretter.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn