Løkka-italiener: Trattoria Popolare er en ny satsning fra innehaverne av restaurantsuksesser som Arakataka, Ylajali og Olympen. Konseptet er ferske råvarer og enkle smaker, tilberedt og servert på autentisk italiensk vis.
Foto: Thomas Rasmus Skaug  / Dagbladet
Løkka-italiener: Trattoria Popolare er en ny satsning fra innehaverne av restaurantsuksesser som Arakataka, Ylajali og Olympen. Konseptet er ferske råvarer og enkle smaker, tilberedt og servert på autentisk italiensk vis. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Italiensk pop

Nyåpnede Trattoria Popolare har allerede rukket å bli nettopp det, «popolare».

Har du allerede abonnement?   Logg inn

-Flaks! Det ser ut som om det bordet blir ledig, sa Robinson og nikket mot et par som var i ferd med å gjøre opp for seg. Hovmesteren anslo fem minutters ventetid, og Robinson og Fredag slo seg ned i ventesonen mellom spisesalen og kjøkkenet hvor en kokk var i ferd med å dandere et fat med innbydende italienske delikatesser.

-Se på det der, kommenterte Fredag entusiastisk. -Nå gleder jeg meg.

Den gamle direksjonsbygningen på Schous bryggeri lengst ned i Trondheimsveien er omgjort til italiensk spiseri over to etasjer; en avdeling i første basert på drop-in, og en noe mer staselig avdeling ovenpå hvor man kan bestille bord. Menyen er imidlertid den samme på begge plan, og den er delt i fem: antipasti (småretter), primi piatti (forretter), secondi piatti (hovedretter), classico (klassikere) og dolce (desserter).

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn