Ja vel, hertuginne

To menn har gitt Sarah Ferguson (49) et bedre liv. En er tibetansk. En er norsk. Ingen av dem er han frysevaremillionæren.

PRIORITERER BARNA: I sitt postkongelige liv har Sarah «Fergie» Ferguson viet tida til å kjempe for unges rettigheter: - Barn er de sanne celebritetene i verden. De har gitt meg mer enn jeg kan ønske, fortalte Fergie da Magasinet møtte henne på Grand Hotel.
PRIORITERER BARNA: I sitt postkongelige liv har Sarah «Fergie» Ferguson viet tida til å kjempe for unges rettigheter: - Barn er de sanne celebritetene i verden. De har gitt meg mer enn jeg kan ønske, fortalte Fergie da Magasinet møtte henne på Grand Hotel. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

||| «Takk så mye for at du tar meg seriøst», sier Sarah Ferguson når hun avslutter intervjuer. Det burde hun kanskje ikke behøve, i og med at hun har sjekket inn på Grand Hotel i Oslo en helg i mai for å overvære Oslo Fredsforum, en konferanse som samler ytringsfrihetsofre og menneskerettighets-aktivister for «å fremme individuell frihet og erklære menneskelig verdighet ukrenkelig», som hun skal si i talen sin seinere på kvelden, og det er det jo ikke noe direkte useriøst med.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer