Jakob Oftebro er nybakt far: - Aldri følt noe så sterkt før

Jakob Oftebro om ulykken, kjærligheten og sin nyfødte datter.

SOM FAR, SÅ SØNN: Som så mange andre skuespillerbarn tilbrakte Jakob Oftebro store deler av barndommen på teateret. Det var ingen stor bombe at han valgte å følge i sin fars fotspor - et lykkelig valg da Oftebro regnes som en svært dyktig skuespiller. Både i Norge og Danmark. Foto: Agnete Brun
SOM FAR, SÅ SØNN: Som så mange andre skuespillerbarn tilbrakte Jakob Oftebro store deler av barndommen på teateret. Det var ingen stor bombe at han valgte å følge i sin fars fotspor - et lykkelig valg da Oftebro regnes som en svært dyktig skuespiller. Både i Norge og Danmark. Foto: Agnete Brun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Han vender det andre kinnet til solskinnet, men han må ikke lenger. Jakob Oftebros splitter nye ansiktshud tåler litt stråling av den vårlige typen.

Det har gått ti måneder siden ei flaske med brennbart innhold ble kastet i feil retning under innspillingen av tv-serien Hamilton. Jakob fikk svidd bort huden i halve ansiktet. På de månedene har det skjedd to mirakler i skuespillerens liv, det ene litt større enn det andre, riktignok, men fortsatt rimelig life changing: Jakob Oftebro ser ut som seg selv igjen – og hans første barn er født.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer