Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
FOTBALLHÅPET: Gutterommet hjemme på Ullevål i Oslo bærer preg av at Oscar Aga satser alt på fotballen. 18-åringen regnes som et av Norges største talenter. - Å score er naturlig for meg. Det er nesten medfødt, sier han.
FOTBALLHÅPET: Gutterommet hjemme på Ullevål i Oslo bærer preg av at Oscar Aga satser alt på fotballen. 18-åringen regnes som et av Norges største talenter. - Å score er naturlig for meg. Det er nesten medfødt, sier han. Vis mer

Jakten på en ny Messi

Norge dyrker fram verdensenere i mange idrettsgrener. Hvorfor klarer vi det ikke i herrefotball?

Han treffer ballen med perfekt timing. Millisekundet etter ligger lærkula i målet, bak en keeper som knapt har rukket å løfte armene.

De neste 15 minuttene repeterer han de samme bevegelsene, hele tida med konsentrert blikk. Mens ballen svever mot ham gjennom lufta, posisjonerer han seg med den lette og atletiske kroppen i balanse og skuddfoten innstilt: Ballen skal i mål.

– Jeg er en målsnik. Å score er naturlig for meg. Det føles nesten medfødt, sier Oscar Aga (18).

Lagkameratene hans på Stabæks A-lag er i ferd med å rusle av kunstgresset etter dagens trening. Aga blir stående igjen for å terpe på skuddteknikken.

Han var åtte år gammel da han gikk til faren sin og sa: «Pappa, når kan jeg bli solgt til utlandet?» Siden han debuterte i landslagsdrakt som 15-åring har han scoret 18 mål for ulike juniorlandslag. I fjor la den engelske Premier League-klubben West Ham et kontraktstilbud på bordet. Det er dette livet handler om nå, å bli en fotballspiller på det høyeste nivået. Noen plan B finnes ikke.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?