Sjarmør: St. Lars har god atmosfære og lave priser. Blir servicen bedre bør suksessen være sikret.

Foto: Roger Brendhagen/Dagbladet
Sjarmør: St. Lars har god atmosfære og lave priser. Blir servicen bedre bør suksessen være sikret. Foto: Roger Brendhagen/DagbladetVis mer

Jakten på den hellige grill

Nå kan du spise Andreas Viestads mat i hans nyåpnede restaurant.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

«Denne siden er ferdig, snu meg rundt og ta en bit». Legenden skal ha det til at dette er de siste ordene fra St. Lars, bedre kjent som St. Lawrence eller San Lorenzo, da han ble grillet på bålet av den romerske keiseren Valerian i år 258. St. Lars er en av katolisismens mest folkekjære helgener, og den spesielle måten han døde på har, morbid nok, gjort ham til skytshelgen for slaktere og kokker. Når Dagbladets mangeårige matspaltist Andreas Viestad nå har åpnet grillrestaurant på Bislett, har han gitt stedet navn etter den replikksterke martyren.

Dette er Viestads debut som restaurantør, og det var med høye forventninger Robinson og Fredag dro for å se hvordan han har evnet å omsette sine kunnskaper i den harde restaurantvirkeligheten.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn