Du leser nå Dagbladet Pluss

Jan Erik Vold (77):  - Sist jeg ble portrettert i Dagbladet var i 1971, så det er kanskje på tide

- Det er et ord som har forsvunnet fra det norske språk, og det er det vi kalte dugnadsånd. Det ordet brukes nesten ikke lenger, i alle fall ikke i praksis. 

FANDEN I VOLD:  Forfatteren og poeten Jan Erik Vold mener det norske folk har glemt hva dugnad er. Foto: Morten Rakke
FANDEN I VOLD:  Forfatteren og poeten Jan Erik Vold mener det norske folk har glemt hva dugnad er. Foto: Morten RakkeVis mer

Jan Erik Vold hamret ampert på tastaturet fra sin leilighet i Stockholm. Han hadde fått nok av alle disse kjendisintervjuene som han mener sverter avismagasinene nå til dags. Nå var han redd for at han hadde sagt «ja» til noe han kom til å angre på.

«Mitt vilkår er at intervjuet skal handle om fag, ikke privatliv. Nå er jeg urolig for at Dagbladet har en fast mal for slike portrettintervjuer der man skal svare på hva som er ens beste egenskap, verste egenskap, drømmereisemål og så videre. Slikt nekter jeg å svare på. Og foto av kone og barn holder jeg for meg selv».

I mailen legger han ved en liste over alt han har produsert siden debuten i 1965, den samme lista kommer også per post.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.