«Jeg åpner munnen, tygger. Er det lykke det smaker?»

Glade, gærne kviger med kalv, gir den beste melka, skriver Andreas Viestad.

SMAKEN AV LYKKE? Andreas Viestad lurer på det.
SMAKEN AV LYKKE? Andreas Viestad lurer på det. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For noen fjollete kyr! Det er som å være fanget i en Gary Larson-tegneserie, eller i universet til Mamma Mø. Kjempestore, ikke akkurat grasiøse kyr hopper og spretter rundt, jurene slenger til alle kanter.

– Folk tenker jo ikke på kuer som lekne, men det er nettopp det de er, sier Hans Arild Grøndahl.

– I hvert fall når de er lykkelige.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer