SMAKEN AV LYKKE? Andreas Viestad lurer på det.
SMAKEN AV LYKKE? Andreas Viestad lurer på det. Vis mer

«Jeg åpner munnen, tygger. Er det lykke det smaker?»

Glade, gærne kviger med kalv, gir den beste melka, skriver Andreas Viestad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For noen fjollete kyr! Det er som å være fanget i en Gary Larson-tegneserie, eller i universet til Mamma Mø. Kjempestore, ikke akkurat grasiøse kyr hopper og spretter rundt, jurene slenger til alle kanter.

– Folk tenker jo ikke på kuer som lekne, men det er nettopp det de er, sier Hans Arild Grøndahl.

– I hvert fall når de er lykkelige.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.



PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer