Du leser nå Dagbladet Pluss
Snart gift: — Jeg har lyst til å være artist til jeg er 60 år, men jeg har lyst på barn også. Da er det fint å se at for eksempel Bertine Zetlitz klarer å kombinere begge deler. Det hjelper å ha en pensjonert snowboarder til mann. De holder jo ikke på lenger enn til de er rundt 35, sier Marion spøkefullt om forloveden Andreas. Foto: Nina Ruud
Snart gift: — Jeg har lyst til å være artist til jeg er 60 år, men jeg har lyst på barn også. Da er det fint å se at for eksempel Bertine Zetlitz klarer å kombinere begge deler. Det hjelper å ha en pensjonert snowboarder til mann. De holder jo ikke på lenger enn til de er rundt 35, sier Marion spøkefullt om forloveden Andreas. Foto: Nina Ruud Vis mer

- Jeg ble framstilt som «hun slemme»

Marion Ravn (27) etter M2M-bruddet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er på en julidag i 2002, i en stille boliggate i Lørenskog, at et av husene plutselig er omringet av pressefolk.

En av journalistene ringer på døra, igjen og igjen. En annen har tatt seg opp på verandaen, presser ansiktet mot ruta og kakker på glasset. De vet at hun er hjemme. De vet at alt er over.

Og der, på gulvet under et av vinduene, ligger Marion Ravn og gjemmer seg.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer