SEINT UTE: Trine Dyrholm ble til slutt mamma likevel, som 36-åring. - Det har vært en stor utvidelse av livet mitt. Foto: CHRISTIAN RIDDER-NIELSEN
SEINT UTE: Trine Dyrholm ble til slutt mamma likevel, som 36-åring. - Det har vært en stor utvidelse av livet mitt. Foto: CHRISTIAN RIDDER-NIELSENVis mer

- Jeg er aldri i tvil om hva som er meg og hva som er karakteren

«Arvingane»-stjerna Trine Dyrholm (41) synes hun håndterer livet ganske bra. Som skuespiller.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Magasinet): Hovedrolleinnehaveren i drama-serien «Arvingane» - som ruller over norske skjermer for tida - kommer inn døra hos agenten sin i fjerde etasje i en bygård i København.

TRINE DYRHOLM (41) Tegning: FINN GRAFFFødt: 15. april 1972Familie: Kjæreste med Niclas Bendixen (41). Mor til Axel (5).Stilling: Prisbelønnet dansk teater- og filmskuespiller. Havnet første gang i rampelyset da hun som 14-åring deltok i Melodi Grand Prix.Aktuell med: Spiller en av hovedrollene i den danske dramatv-serien «Arvingene» som sendes på NRK hver mandag.Leser: Høyt for min sønn om kvelden. Aviser og andre saker på nettet. Og bøker når jeg har tid.Hører på: Radio og musikk. I alle sjangre. Av norske artister er jeg glad i Thomas Dybdahl og Ane Brun.Provosert av: Smålighet.Redd for: At det skal skje noe med mitt barn og dem jeg elsker.Beste egenskap: At jeg alltid prøver å se ting fra forskjellige sider.Verste egenskap: Det samme. Noen ganger kan folk bli støtt av det!Beundrer: Mennesker som tør å stå ved seg selv.Reise:  Å, jeg vil gjerne reise overalt. Men jeg vil gjerne nordpå, til Island og Grønland.Om ti år: - Da har jeg en tenåringssønn. Så, ja. Ellers gjør jeg vel det samme som nå. Bare på en ny måte.

Hun henger fra seg den elegante vårkåpa og likner så på «Arvingane»-karakteren Gro at det er rent ut sagt nifst. Den samme korte frisyren som det er umulig å farge-bestemme helt presist. Er den grå, eller er den blond?

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn