- Jeg er ikke i tvil om hva som er norske verdier

For å trives her til lands må du forstå én ting.

Kom igjen: Ut i boligmarkedet med deg, skriver Anne Gunn Halvorsen. Illustrasjonsfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Kom igjen: Ut i boligmarkedet med deg, skriver Anne Gunn Halvorsen. Illustrasjonsfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Velkommen til en hel side om norske verdier. Jeg kommer ikke til å åpne for diskusjon om hva norske verdier er, for jeg er ikke i tvil. Norske verdier er hus og hjem. Det er det vi tenker på og bryr oss om, og det er stort sett også den eneste faktiske verdien vi har.

For å trives her til lands må du forstå dette. For å bli inte­grert er du nødt til å ha den samme interessen for hus og hjem. Dersom du ikke er interessert i å diskutere korkgulv og kvadratmeter på fest, må du sørge for å bli det. Du må involvere deg. Hopp uti med armer og bein og hele familien, slik at du faktisk ikke har noe valg. Du må lære å svømme. Du må kjøpe ditt eget sted å bo.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer