- Jeg er ikke i tvil om hva som er norske verdier

For å trives her til lands må du forstå én ting.

Kom igjen: Ut i boligmarkedet med deg, skriver Anne Gunn Halvorsen. Illustrasjonsfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Kom igjen: Ut i boligmarkedet med deg, skriver Anne Gunn Halvorsen. Illustrasjonsfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Velkommen til en hel side om norske verdier. Jeg kommer ikke til å åpne for diskusjon om hva norske verdier er, for jeg er ikke i tvil. Norske verdier er hus og hjem. Det er det vi tenker på og bryr oss om, og det er stort sett også den eneste faktiske verdien vi har.

For å trives her til lands må du forstå dette. For å bli inte­grert er du nødt til å ha den samme interessen for hus og hjem. Dersom du ikke er interessert i å diskutere korkgulv og kvadratmeter på fest, må du sørge for å bli det. Du må involvere deg. Hopp uti med armer og bein og hele familien, slik at du faktisk ikke har noe valg. Du må lære å svømme. Du må kjøpe ditt eget sted å bo.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer