- Jeg er ikke rasist, men ...

- Media sensurerer debatt om innvandring, ropes det i bloggene på nettet. Men hvor mye dritt skal egentlig en muslim tåle?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ETTER BOMBENE I LONDON eksploderte muslimhatet på bloggene til de norske nettavisene. En ting preget mange av innleggene: At folk mente reell debatt om innvandringsspørsmål, islam og møtet mellom kulturer blir sensurert i norske medier. Journalister og redaktører er venstrevridde idioter og altfor naive, påsto mange av innsenderne.

Magasinet på nett bestemte seg for å undersøke saken. Vi laget en blogg på Dagbladets nettsider der vi spurte om folk følte seg sensurert, og på hvilken måte.

Responsen var massiv.

- ANTI-RASISMEN er vår tids anti-kommunisme. Den herskende klasse hindrer innvandringsmotstandere å komme skikkelig til orde, skrev en innsender.

En annen formulerte seg på denne måten:

- Selvsagt forekommer det sensur i norske medier i forbindelse med innvandringsspørsmålet. Kritikk av innvandrere blir i stor grad neglisjert eller undertrykket av journalister og redaktører i mediene, som for størstedelen tilhører venstresiden i norsk politikk. Den frustrasjonen som en stor del av den norske befolkningen opplever i forbindelse med dette, tror jeg kommer til å slå tilbake på både mediene og samfunnet som helhet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer