«Jeg fikk ikke fram et ord. Jeg hadde mistet evnen til å snakke»

Ingen skjønte hva som skjedde med Janne Fjælberg (46) før lenge etterpå.

Mistet kontrollen: - Det høres sikkert rart ut, men jeg husker at jeg var flau. Det var flaut å miste kontrollen, og nå klarte jeg ikke engang å gjøre meg forstått.
Mistet kontrollen: - Det høres sikkert rart ut, men jeg husker at jeg var flau. Det var flaut å miste kontrollen, og nå klarte jeg ikke engang å gjøre meg forstått. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var tirsdag 15. april 2008, tre dager før 36-årsdagen min. I løpet av den siste uka hadde jeg opplevd et par spesielle hendelser jeg ikke tok særlig alvorlig. En morgen våknet jeg uten å se på det ene øyet. En annen dag snøvlet jeg litt, men begge deler forsvant. Jeg dro på jobb, og sa spøkefullt: «Det var sikkert bare et lite slag». I ettertid har jeg skjønt at det må ha vært drypp. Jeg har også skjønt at selv om jeg aldri har røyket, levde sunt, trente hver dag og ikke følte meg stresset, så har jeg nok hatt et høyt stressnivå i kroppen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer