«Jeg fikk ikke fram et ord. Jeg hadde mistet evnen til å snakke»

Ingen skjønte hva som skjedde med Janne Fjælberg (46) før lenge etterpå.

Mistet kontrollen: - Det høres sikkert rart ut, men jeg husker at jeg var flau. Det var flaut å miste kontrollen, og nå klarte jeg ikke engang å gjøre meg forstått.
Mistet kontrollen: - Det høres sikkert rart ut, men jeg husker at jeg var flau. Det var flaut å miste kontrollen, og nå klarte jeg ikke engang å gjøre meg forstått. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var tirsdag 15. april 2008, tre dager før 36-årsdagen min. I løpet av den siste uka hadde jeg opplevd et par spesielle hendelser jeg ikke tok særlig alvorlig. En morgen våknet jeg uten å se på det ene øyet. En annen dag snøvlet jeg litt, men begge deler forsvant. Jeg dro på jobb, og sa spøkefullt: «Det var sikkert bare et lite slag». I ettertid har jeg skjønt at det må ha vært drypp. Jeg har også skjønt at selv om jeg aldri har røyket, levde sunt, trente hver dag og ikke følte meg stresset, så har jeg nok hatt et høyt stressnivå i kroppen.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer