Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

«Jeg fikk ikke fram et ord. Jeg hadde mistet evnen til å snakke»

Ingen skjønte hva som skjedde med Janne Fjælberg (46) før lenge etterpå.

Mistet kontrollen: - Det høres sikkert rart ut, men jeg husker at jeg var flau. Det var flaut å miste kontrollen, og nå klarte jeg ikke engang å gjøre meg forstått.
Mistet kontrollen: - Det høres sikkert rart ut, men jeg husker at jeg var flau. Det var flaut å miste kontrollen, og nå klarte jeg ikke engang å gjøre meg forstått. Vis mer

Det var tirsdag 15. april 2008, tre dager før 36-årsdagen min. I løpet av den siste uka hadde jeg opplevd et par spesielle hendelser jeg ikke tok særlig alvorlig. En morgen våknet jeg uten å se på det ene øyet. En annen dag snøvlet jeg litt, men begge deler forsvant. Jeg dro på jobb, og sa spøkefullt: «Det var sikkert bare et lite slag». I ettertid har jeg skjønt at det må ha vært drypp. Jeg har også skjønt at selv om jeg aldri har røyket, levde sunt, trente hver dag og ikke følte meg stresset, så har jeg nok hatt et høyt stressnivå i kroppen.

Jeg levde hektisk. Selv om det ikke er påvist noen direkte sammenheng mellom stress og slag, kan stress være en risiko­faktor. Jeg var alenemor til to, klassekontakt for begges skoleklasser, fotballtrener, og satt i styret i fotballklubben. Riktignok hadde jeg sluttet å jobbe turnus som sykepleier da jeg ble skilt, men nå var jeg trenings­instruktør og salgsleder på Elixia. Det var høyt tempo, men jeg likte å ha mange baller i lufta og være der det skjedde.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?