+ Du leser nå Dagbladet Pluss

- Jeg går rundt som en levende dildo - trenger ikke å ha lyst engang, det er bare å trykke

Eddi Eidsvåg (53) fikk staten til å punge ut for implantat da han mistet ereksjonen.

STÅR FOR RØYKEN: Eddi Eidsvåg (53) har vært alvorlig syk og er blitt operert, men har ikke stumpet røyken. - Å røyke er nytelse, og ja, dere kan ta bilde. Røyker jeg, så står jeg for at jeg røyker. Foto: SONDRE STEEN HOLVIK
STÅR FOR RØYKEN: Eddi Eidsvåg (53) har vært alvorlig syk og er blitt operert, men har ikke stumpet røyken. - Å røyke er nytelse, og ja, dere kan ta bilde. Røyker jeg, så står jeg for at jeg røyker. Foto: SONDRE STEEN HOLVIKVis mer

(Dagbladet): For oss som husker 80-tallet er han kjent som Norges første kjendisbaker og standupkomiker.

Bakeribransjen mente at denne fyren fra Sauda, som sto midt i sitt lille bakeri på St. Olavs Plass og bakte boller og brød og kjørte rosa brødbil, var litt gal.

På Bakeriteateret på Aker Brygge dukket gjerne Cornelis Vreeswijk, Jahn Teigen eller Lompelandslaget opp med spontankonsert, og hele pressen gikk på fleipen om at også Paul McCartney skulle komme.

Han startet Pøbelprosjektet som får ungdommer som havner utenfor det etablerte skolesystem og arbeidslivet - ut i jobb eller på skolen. De lykkes - fantastisk nok - med ni av ti ungdommer.

Ifølge Vista Analyse AS gir Pøbelprosjektet bare for 2012 en samfunnsøkonomisk gevinst beregnet til mellom 1 og 2,1 milliarder kroner.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.