«Jeg gikk skikkelig på trynet, men det lønte seg i lengden»

Først gikk faren til Camilla Schaanning (44) bort, så gikk hun gjennom en skilsmisse, opplevde sin mest ensomme nyttårsaften og ble lutfattig.

«Jeg gikk skikkelig på trynet, men det lønte seg i lengden»
Publisert

Jeg vokste opp på Vinderen på Oslo vest, i et arbeiderklassehjem, med en far som var rørlegger og mor som var hjemme med meg og to søsken.

Da jeg giftet meg kjøpte eksmannen min og jeg leiligheten under foreldrene mine, og bodde der sammen med våre to barn. Vi hadde en stor vennegjeng og familien i nærheten. Det hele føltes trygt og godt.

Så fikk faren min kreft. Han som hele livet hadde jobbet for å tjene nok til å kunne gjøre alt han drømte om når han ble gammel. Nå ble det aldri sånn. Å se et menneske som vet at han skal dø forsvinne på seks måneder – det gjorde noe med meg. Jeg bestemte meg for at jeg må ta ansvar for eget liv. Jeg må reise og gyve løs, by på meg selv og vise fram alt.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer