- Jeg håper jeg ikke blir en av disse fedrene som har sett for lite av datteren i oppveksten

Dalai Lama har gjort det. Og flere ekskjærester. Nå er det lærerstreik og en baby som bekymrer unnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (35).

NYBAKTE FORELDRE: Torbjørn giftet seg med Henriette i 2011. 26. juni i år fikk de en datter. Her fra juni 2013. Foto: NTB SCANPIX
NYBAKTE FORELDRE: Torbjørn giftet seg med Henriette i 2011. 26. juni i år fikk de en datter. Her fra juni 2013. Foto: NTB SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

MAGASINET (Dagbladet): Det er en av de aller varmeste sommerdagene. Torbjørn Røe Isaksen sitter på verandaen utenfor det lille huset i Porsgrunn, med Ray-Ban solbriller, hvit skjorte, lyse kakishorts.

På bordet en fluesmekker og et fat med bringebær og moreller. På fanget, eller snarere noen centimeter over, ligger datteren. Knapt fire uker gammel liker hun å bli holdt slik. Svevende, som i løse lufta, vuggende fra side til side i pappas armer.

BLACK WEEK TILBUD - Få Dagbladet Pluss til -50% de neste 6 måneder

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Spar 50%

39,-

Per måned

Totalt 234,- for 6 mnd

*Black Week tilbudet på 234,- gir deg tilgang til Dagbladet Pluss i 6 mnd, og abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (79,- / mnd) etter endt kampanjeperiode.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer