Kerala, India 20.01.2018
Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng i Soulspring tar med kursdeltakere på tur til India for meditasjon og Yoga
Foto: Jørn H Moen / Dagbladet
Kerala, India 20.01.2018 Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng i Soulspring tar med kursdeltakere på tur til India for meditasjon og Yoga Foto: Jørn H Moen / DagbladetVis mer

«Jeg håper jo at jeg vil finne kjærligheten»

Prinsesse Märtha Louise om ryktene, Ari og jakten på indre ro.

Under høye kokospalmer på en kuranstalt på sørspissen av India sitter en gammel spåmann, en vaskeekte prinsesse – og en grønn papegøye.

- Jeg ser to ekteskap, sier spåmannen og smiler.

Prinsessen smiler også, men er ikke helt overbevist. Like før har mannen åpnet et bur, og ut spratt den lille, grønne papegøyen. Fjærkreet hoppet målbevisst bort til en kortstokk med bilder av hinduistiske guder. Den trakk det øverste kortet, og slapp det ned på bordet foran seg.

Flere kort gikk samme vei, inntil det femte kortet, det løftet papegøyen resolutt opp og leverte til spåmannen.

- Ah, Ganesh! sa han fornøyd da guden med elefanthodet åpenbarte seg.

- Veldig bra!

Så fortalte han prinsessen hennes innerste hemmeligheter – og ga henne et innblikk i ei framtid som ifølge ham– og papegøyen– så riktig lys ut. Og så kunne han altså avsløre at hun ikke skulle få oppleve ett, men to ekteskap i løpet av livet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.