- Jeg har aldri blitt voldtatt, men når man er singel er det nok en del ligg som er helt i grenseland

Sigrid Bonde Tusvik (36).

VELDIG DIREKTE: Komiker Sigrid Bonde Tusvik var bekymret for at hun ikke skulle slippe opp for temaer å snakke om da hun fikk barn nummer to. Hun engstet seg unødig. Foto: AGNETE BRUN
VELDIG DIREKTE: Komiker Sigrid Bonde Tusvik var bekymret for at hun ikke skulle slippe opp for temaer å snakke om da hun fikk barn nummer to. Hun engstet seg unødig. Foto: AGNETE BRUN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg revna. Hele mellomkjøttet ble revet i stykker. Og endetarmsåpningen delte seg rett og slett i to. Så her sitter jeg, med en fire uker gammel baby på puppen og et nydesignet rumpehull.

Komiker Sigrid Bonde Tusvik, ikke kjent for å bruke filter, sitter i en diger, gammel, hvitmalt sveitservilla i Solveien på Nordstrand, en av hovedstadens fjongeste og dyreste adresser. For to år siden inntok Tusvik andre etasje i barndomshjemmet sammen med datteren Jenny og mannen Martin - og for kort tid siden ble den lille familien utvidet.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer