- Jeg har dessverre børstet Metoo-situasjonene bort

«Norske Talenter»-dommeren Mona Berntsen (29) er danseren verdens største artister vil stå på scenen med. Men veien til topps har vært gitt både skader og Metoo-opplevelser.

OPPFORDRER TIL GRENSESETTING: Når danser og talentdommer Mona Berntsen (29) poserer i en av stolene ved bassenget hjemme i Los Angeles., ser den plutselig mer glamorøs ut. Men hverdagen preges av prestasjonspress, skaderisiko og iblant: Metoo-opplevelser. - Mitt beste råd er: Våg å sette grenser, sier Berntsen. Foto: Klaudia Lech
OPPFORDRER TIL GRENSESETTING: Når danser og talentdommer Mona Berntsen (29) poserer i en av stolene ved bassenget hjemme i Los Angeles., ser den plutselig mer glamorøs ut. Men hverdagen preges av prestasjonspress, skaderisiko og iblant: Metoo-opplevelser. - Mitt beste råd er: Våg å sette grenser, sier Berntsen. Foto: Klaudia Lech Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Han der er livvakten til Justin Bieber. Kanskje Justin er der inne nå, sier Mona Berntsen engasjert.Hun peker mot en bokhandel før hun med begge hendene på rattet effektivt kjører opp baksiden av Hollywood-åsene til utkikkspunktet Mulholland Scenic Overlook. Hit dra 29-åringen fra Eiksmarka i Bærum for å koble av. Ofte spiser hun lunsj her, sittende på panseret til den lille sportsbilen sin, med 180 graders utsikt over San Fernando Valley – dalstrøket der motorveien knytter sammen filmstudioene i Universal City med trenings- og produksjonslokalene i Studio City. Selv bor Berntsen sentralt mellom dem.Etter ni år i Los Angeles pendler hun mellom stjerneoppdrag som profesjonell danser i USA og jobben som dommer i «Norske Talenter» på TV 2. Auditionrundene til årets sesong, den tiende i rekken, starter 30. mars. Blant Berntsens karrierehøydepunkter er verdensturneen med Justin Bieber fra 2015 til 2017, og fjorårets Super Bowl-opptreden med Justin Timberlake. Da Magasinet treffer henne, er Berntsen i L.A. for å danse for Cardi B under Grammy-utdelingen som gikk av stabelen i februar. Hun fikk oppdraget uten audition og ble del av et historisk øyeblikk da Cardi B som første kvinnelige soloartist, vant prisen for beste rapalbum.Slike øyeblikk fyller Berntsen med takknemlighet over at hun holdt ut tøffere tider:- Nå blir jeg som regel booket direkte, og tar bare oppdrag jeg har lyst på. Det er et privilegium jeg ikke tar for gitt, og jeg har jobbet hardt for å komme hit.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer