- Jeg har dessverre børstet Metoo-situasjonene bort

«Norske Talenter»-dommeren Mona Berntsen (29) er danseren verdens største artister vil stå på scenen med. Men veien til topps har vært gitt både skader og Metoo-opplevelser.

OPPFORDRER TIL GRENSESETTING: Når danser og talentdommer Mona Berntsen (29) poserer i en av stolene ved bassenget hjemme i Los Angeles., ser den plutselig mer glamorøs ut. Men hverdagen preges av prestasjonspress, skaderisiko og iblant: Metoo-opplevelser. - Mitt beste råd er: Våg å sette grenser, sier Berntsen. Foto: Klaudia Lech
OPPFORDRER TIL GRENSESETTING: Når danser og talentdommer Mona Berntsen (29) poserer i en av stolene ved bassenget hjemme i Los Angeles., ser den plutselig mer glamorøs ut. Men hverdagen preges av prestasjonspress, skaderisiko og iblant: Metoo-opplevelser. - Mitt beste råd er: Våg å sette grenser, sier Berntsen. Foto: Klaudia LechVis mer

- Han der er livvakten til Justin Bieber. Kanskje Justin er der inne nå, sier Mona Berntsen engasjert.Hun peker mot en bokhandel før hun med begge hendene på rattet effektivt kjører opp baksiden av Hollywood-åsene til utkikkspunktet Mulholland Scenic Overlook. Hit dra 29-åringen fra Eiksmarka i Bærum for å koble av. Ofte spiser hun lunsj her, sittende på panseret til den lille sportsbilen sin, med 180 graders utsikt over San Fernando Valley – dalstrøket der motorveien knytter sammen filmstudioene i Universal City med trenings- og produksjonslokalene i Studio City. Selv bor Berntsen sentralt mellom dem.Etter ni år i Los Angeles pendler hun mellom stjerneoppdrag som profesjonell danser i USA og jobben som dommer i «Norske Talenter» på TV 2. Auditionrundene til årets sesong, den tiende i rekken, starter 30. mars. Blant Berntsens karrierehøydepunkter er verdensturneen med Justin Bieber fra 2015 til 2017, og fjorårets Super Bowl-opptreden med Justin Timberlake. Da Magasinet treffer henne, er Berntsen i L.A. for å danse for Cardi B under Grammy-utdelingen som gikk av stabelen i februar. Hun fikk oppdraget uten audition og ble del av et historisk øyeblikk da Cardi B som første kvinnelige soloartist, vant prisen for beste rapalbum.Slike øyeblikk fyller Berntsen med takknemlighet over at hun holdt ut tøffere tider:- Nå blir jeg som regel booket direkte, og tar bare oppdrag jeg har lyst på. Det er et privilegium jeg ikke tar for gitt, og jeg har jobbet hardt for å komme hit.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Tilgang til hele papiravisa og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisbelønte reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag

6 MÅNEDER*

Påskekupp

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449,-/6mnd) når gratisperioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per kvartal. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

Prøveperiode*

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 1 kr per måned. 0,03 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/mnd) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • * Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6måneder) (99kr/mnd).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.