<strong>IKKE EKSPERT:</strong> - I fjor kjøpte jeg meg seilbåt. I denne båten er det et fryktens kammer - motorrommet. Jeg kan svært lite om motorer, for å si det forsiktig, skriver Håvard Tjorda. Foto: Matthias Oesterle/Demotix/Corbis
IKKE EKSPERT: - I fjor kjøpte jeg meg seilbåt. I denne båten er det et fryktens kammer - motorrommet. Jeg kan svært lite om motorer, for å si det forsiktig, skriver Håvard Tjorda. Foto: Matthias Oesterle/Demotix/Corbis Vis mer

«Jeg har det siste året kjent på hvordan det er å være dårligst i klassen»

Angsten for å mislykkes er et dårlig utgangspunkt for å lykkes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I fjor kjøpte jeg meg seilbåt. I denne båten er det et fryktens kammer - motorrommet. Jeg kan svært lite om motorer, for å si det forsiktig. Jeg har viet yrkeslivet mitt til å lære barn å lese, skrive og regne. Ferdigheter som mange av oss tar for gitt, og som jeg selv behersker godt. Mitt kjøp av seilbåt, er trolig den beste og mest brutale etterutdanningen jeg kunne skaffet meg.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer