Du leser nå Dagbladet Pluss

- Jeg har hatt en av de flotteste høstene i mitt liv

Kreftsyke Wenche Myhre (63) har mistet håret, men ikke håpet.

Kreftsyk: I sommer fikk Wenche Myhre kreftbeskjeden, og ble operert på Radiumhospitalet. Før håret begynte å falle av, fikk hun tatt nye bilder av seg selv. Foto: Bjørn Opsahl.
Kreftsyk: I sommer fikk Wenche Myhre kreftbeskjeden, og ble operert på Radiumhospitalet. Før håret begynte å falle av, fikk hun tatt nye bilder av seg selv. Foto: Bjørn Opsahl.Vis mer

- Jeg tror vel det er en av de verste beskjedene et menneske kan få. Man kan nesten ikke forestille seg det, sier Wenche Myhre (63).

Det var i juli mobiltelefonen ringte. Hun hadde vært på et møte i Trondheim, og sto i en enebolig og kikket ut over Trondheimsfjorden. Hun hadde vært inne og tatt prøver på Radiumhospitalet. Nå var resultatene klare.

De var ikke helt fornøyde, sa de. De hadde funnet noe i brystet. Hun måtte opereres, de hadde allerede satt henne opp til operasjon noen dager seinere.

- Og jeg tenkte: «Ja, ja. Da er det vel min tur, da», sier hun dempet.

Hun sitter på kjøkkenet i den store, hvite villaen på Nesøya, og ser ut som hun alltid har gjort. Klart blikk, og prater som hun alltid gjør, med trykk og energi. Samboeren, dirigenten og pianisten Anders Eljas (57), er på jobb i Helsingborg. Under bordet ligger hunden Oskar. Ute er det novembersvart, vinden rusker i huset, det brenner på peisen. Hun hadde juleverksted med barnebarna dagen før, og det er nisser over alt. På bordet står noen kaker under plastfolie.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.