- Jeg har ikke noe mål om å ende opp som nyhetsanker i «Dagsrevyen»

Men når fansen går over streken, er Anne Rimmen glad NRK har en sikkerhetsavdeling.

TV-SUKSESSEN: Selvfølgelig er det NRK-konkurrenter som ønsker å få kloa i folkefavoritt Rimmen. - Jeg har fått noen gode jobbtilbud fra andre mediebedrifter som jeg har vurdert veldig. Kommersielle kanaler kan tilby høyere lønn. Det er fristende, men jeg føler meg for ung til å gå for pengene. Dessuten gleder jeg meg fortsatt til å gå på jobb i NRK-sporten. Foto: LARS MYHREN HOLAND
TV-SUKSESSEN: Selvfølgelig er det NRK-konkurrenter som ønsker å få kloa i folkefavoritt Rimmen. - Jeg har fått noen gode jobbtilbud fra andre mediebedrifter som jeg har vurdert veldig. Kommersielle kanaler kan tilby høyere lønn. Det er fristende, men jeg føler meg for ung til å gå for pengene. Dessuten gleder jeg meg fortsatt til å gå på jobb i NRK-sporten. Foto: LARS MYHREN HOLANDVis mer

 (Magasinet): Det er en uforklarlig menneskelig egenskap, det å komme ut gjennom tv-skjermen. Kanskje er noen mennesker bare ment til å være foran kamera.

For det er noe med Anne Rimmen. Etter at hun kom til NRK fra TVNorge for knapt seks år siden, har hun klatret opp i gradene i NRK Sporten og inn i stua til Norges folk.

NRK-sjefene skjønte fort at de trygt kan velge henne til å lede de store tv-showene. Idrettsgallaen, OL-studio, Melodi Grand Prix, for å nevne noe.

Tv-ansikt

Sleng på et hvitblankt smil, jevnlige pallplasseringer på «Norges mest sexy»-kåringer og en Gullruten som folkets favoritt i 2011 på toppen, og vi nærmer oss en kremterte av en programlederpakke.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Tilgang til hele papiravisa og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisbelønte reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag

UKE

PRØV NÅ!

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 0 kr per uke. 0 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uka) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per kvartal. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når gratisperioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • * Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (55kr/uka).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.