- Jeg har skusla vekk alt. Forsømt det jeg hadde

Ivar «Ravi» Johansen (39) taklet ikke braksuksessen.

INNISÆSJÆLÅPPLEVELSE: Yoga og meditasjon er blitt en viktig del av Ravis liv i løpet av den lange pausen han måtte ta som artist. -  Yoga har gjort det enklere å være meg. En økt på matta er en fin måte å være sosial på. Da kan du være opp til halvannen time helt stille sammen med andre mennesker. Nå vurderer han å ta lærerutdannelse. Foto: Jørn H. Moen
INNISÆSJÆLÅPPLEVELSE: Yoga og meditasjon er blitt en viktig del av Ravis liv i løpet av den lange pausen han måtte ta som artist. - Yoga har gjort det enklere å være meg. En økt på matta er en fin måte å være sosial på. Da kan du være opp til halvannen time helt stille sammen med andre mennesker. Nå vurderer han å ta lærerutdannelse. Foto: Jørn H. Moen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

163 centimeter Ravi beveger seg over stuegulvet i den vesle leiligheten på Skøyen i Oslo. Langveggen er dekket av innholdsrike bokhyller. Jazz over anlegget. Fasttelefon i hjørnet.

Han ruller sammen yogamatten som ligger på gulvet.

- Yoga handler om å observere seg selv. Hvordan har jeg det i dag? Hvorfor har jeg det sånn? Hvorfor reagerer jeg på denne måten? Iakttakelsen påvirker resten av dagen min.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer