- Jeg har vært en del av taushetskulturen

Tapet av broren og sønnen gjorde regissør Stefan Larsson (54) gal av sorg. Nå er den nye sjefen på Den Nationale Scene festspillaktuell med bestekompis Mikael Persbrandt – og kritisk til sin egen metoo-rolle.

SVENSKE TILSTANDER: Regissør Stefan Larsson (54) har hatt teatersjefsuksess i Sverige og Danmark. Fra januar 2020 skal han lede Den Nationale Scene, men først gjester han Festspillene i Bergen denne uka med oppsetningen «Den innbilt syke» – med bestekompisen Mikael Persbrandt i hovedrollen. Foto: Paul Sigve Amundsen
SVENSKE TILSTANDER: Regissør Stefan Larsson (54) har hatt teatersjefsuksess i Sverige og Danmark. Fra januar 2020 skal han lede Den Nationale Scene, men først gjester han Festspillene i Bergen denne uka med oppsetningen «Den innbilt syke» – med bestekompisen Mikael Persbrandt i hovedrollen. Foto: Paul Sigve Amundsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer