Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Jeg [hjerte] Venezia

Det gjelder å velge rett.

PASTA MED HJERTER: I motsetning til pasta med blåskjell, som skal være kraftig og rå, skal pasta med hjerteskjell ha en florlett friskhet over seg.
PASTA MED HJERTER: I motsetning til pasta med blåskjell, som skal være kraftig og rå, skal pasta med hjerteskjell ha en florlett friskhet over seg. Vis mer

||| DU KAN LEVE ET HELT LIV i Italia og aldri spise et dårlig måltid. Og du kan leve et helt liv i Venezia og aldri få servert noe godt. For å parafrasere Kjøpmannen i Venedig:«Når føden er som best, er den litt dårligere enn mat; og når den er på sitt verste, er den verre enn gift.»

En by som lever med en evig trussel om at syndefloden snart kommer, som ikke har noen råvarer, hvis eneste inntektskilde er besøkende — ikke bare turister, men folk som i gjennomsnitt tilbringer fire timer i byen — kan tilgis for at de ikke satser på kvalitet. Ikke noe sted er kaffen dyrere, mineralvannflaskene mindre, pizzaovnene kaldere og kjøttet seigere. Men så er det ikke maten man reiser til Venezia for. Å gå rundt mellom kanalene er å få sansene angrepet og overveldet, bak hver eneste sving venter det noe som er vakkert — og noe som lukter vondt.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?