- Jeg hører selv hvor nært dette er, det er ikke skammelig for meg, bare søtt

Davy Wathne var 16 år og glemmer det aldri. Tove Nilsen traff ungdomskjæresten etter 37 år. Synnøve Macody Lund slo seg løs i Hellas, mens Vebjørn Sand og Jahn Otto Johansen husker det som et eneste stort nederlag.

SOMMERROMANSE: Om sommeren har vi bedre tid til å stresse ned og til hverandre. - Det gjør at vi kommer nærmere mentalt og fysisk, sier sexolog og samlivsrådgiver Gro Isachsen. Davy Wathne har svært forelsket sommeren han var 16, og glemmer det aldri. Illustrasjon: André Martinsen
SOMMERROMANSE: Om sommeren har vi bedre tid til å stresse ned og til hverandre. - Det gjør at vi kommer nærmere mentalt og fysisk, sier sexolog og samlivsrådgiver Gro Isachsen. Davy Wathne har svært forelsket sommeren han var 16, og glemmer det aldri. Illustrasjon: André Martinsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I den andre enden av robåten sitter ei ung jente, la oss kalle henne Unn. Unn med de store brune øynene og det lyse håret. Med bryster som erter ham under en tynn trøye.

Det er sommer, båten duver i salt sjø utenfor Bergen, måkene skriker på himmelen, og Davy Wathne på 16 år ror, som om livet står på spill.

- Det er 45 år siden, men det virker som om det var i går. Inntrykkene og følelsene er så sterke, sier Davy Wathne (62).

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer