- Jeg kan ikke bli støtt av at folk mener jeg er en idiot

Høie er uansett ikke den som lett mister nattesøvnen. En grunnleggende optimisme og rasjonell tilnærming sørger for det.

Optimist: Høie går løs på utfordringene i helsevesenet med godt humør. At han også har mye humor kommer sjeldnere til uttrykk.Foto: Paul Paiewonsky
Optimist: Høie går løs på utfordringene i helsevesenet med godt humør. At han også har mye humor kommer sjeldnere til uttrykk.Foto: Paul Paiewonsky Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg kjenner meg ikke igjen i beskrivelsen av dette som en uriaspost. For meg er det drømmejobben å lede Helse- og omsorgsdepartementet, sier Bent Høie fra sitt kontor like ved Regjeringskvartalet.

Det gutteaktige gliset er på plass. Slipset sitter som det skal, selv om han som vanlig har latt være å knappe den øverste knappen i skjorta. En Høyre-nål henger som et urørlig insekt på høyre jakkeslag.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer