Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Jeg kjenner fortsatt på utryggheten

Han mistet barndomshjemmet sitt og hadde ikke noe sted å bo. Problemene i oppveksten har preget ham hele livet. Nå kjemper Geir Lippestad (51) en ny kamp.

PÅ HJEMMEBANE: - Jeg har lav status hjemme, og blir fort pratet i hjel av jentene i familien, sier Geir om livet hjemme på Nordstrand. Her med kona Signe (t.h.). Alle foto: Jørn H. Moen
PÅ HJEMMEBANE: - Jeg har lav status hjemme, og blir fort pratet i hjel av jentene i familien, sier Geir om livet hjemme på Nordstrand. Her med kona Signe (t.h.). Alle foto: Jørn H. Moen Vis mer

- Du kan få følelsen av å være en folkefiende, sier han.

Geir Lippestad står på t-banen på vei mot sentrum og Oslo Rådhus. Han er kledd i svart vinterfrakk og bærer en brun skinnveske i høyre hånd. Påstigende passasjerer nikker, Lippestad nikker tilbake. I disse førjulsdagene er den nyslåtte byråden med ansvar for næring, eierskap og mangfold i gang med å fortelle beboerne i Oslos bydeler at de vil få flyktninger i nabolaget - tusenvis av flyktninger. I villastrøk som Montebello og Voksenjordet har det satt portvinen i halsen hos beboerne.

- Det er mange som er bekymret og jeg har stor forståelse for det. Det er viktig å lytte til alle stemmene. Men vi må huske at dette er mennesker i krise som trenger vår hjelp.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

1 UKE*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr uke. 0,14 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

6 MÅNEDER**

KUN 30 KR/MND- 60% rabatt

180 kr

(1 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER** 180 kr 6 måneder. 1 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55kr/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?