- Jeg kommer definitivt til å prøve igjen

Noen kan bli kvalme, gå i sjokk eller få voldsomme utbrudd av glede eller sorg. En fikk til og med orgasme der oppe i lufta.

- Jeg kommer definitivt til å prøve igjen
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det så ut som hun sov. Pusten var dyp og tung, øynene lukket, hun lå på magen på en benk dekket med plastlaken og hvilte hodet på armene. Rundt og over henne var det lavmælt aktivitet, det ble nikket og mumlet bak hvite munnbind mens de vasket ryggen hennes med desinfiserende såpe og markerte punkter på ryggtavla med steril tusj. En mann med tatoveringer og hårløst hode kløp huden like nedenfor skulderbladene hennes så hardt at den hvitnet. Så hardt at Mari ble nummen. Så hardt at det ikke skulle gjøre fullt så vondt, når han få sekunder etterpå penetrerte to tjukke kroker med en nål ytterst, tvers gjennom ryggskinnet hennes. Mot den melkehvite huden så det nesten ut som om blodet var svart.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer