«Jeg nærer en sterk angst for at dette landet skal forsvinne»

Er det fortsatt noen som tror på fred, frihet og framgang?

GODE GRUNNER: - At oljeprisen er lav gjør det enda verre. Det er gode grunner til å bli nervøs, men det er også noe med vår mentale kapasitet, skriver Erling Dokk Holm. Her er Goliat-plattformen på vei inn til Hammerfest for klargjøring før før plattformen starter utvinning i Barentshavet. Foto: Jan-Morten Bjørnbakk / NTB scanpix
GODE GRUNNER: - At oljeprisen er lav gjør det enda verre. Det er gode grunner til å bli nervøs, men det er også noe med vår mentale kapasitet, skriver Erling Dokk Holm. Her er Goliat-plattformen på vei inn til Hammerfest for klargjøring før før plattformen starter utvinning i Barentshavet. Foto: Jan-Morten Bjørnbakk / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er de små nyansene som avslører dem. Tv-bildene hviler på ansiktene og forteller med høy presisjon om hva som foregår. De prater om det vanlige, om skatt, utdanning og kommuner. Flere av dem liker ordet «robust», men det er ingen robusthet som strømmer ut. Det er noe annet. Har angsten og resignasjonen kjempet seg til en plass, også hos regjeringen?

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer