<strong>VIKTIG KUNNSKAP:</strong> Hvorfor er det ikke like viktig å lære elevene sosialt samspill, som det er å få dem til å bli gode i matematikk? spør Håvard Tjora. Illustrasjon: ANDRÉ MARTINSEN
VIKTIG KUNNSKAP: Hvorfor er det ikke like viktig å lære elevene sosialt samspill, som det er å få dem til å bli gode i matematikk? spør Håvard Tjora. Illustrasjon: ANDRÉ MARTINSEN Vis mer

- Jeg opplever at man noen steder blir blendet av målet, og glemmer at elevene våre er barn

Håvard Tjora er skremt av tendensen han ser på veien mot å bli verdens beste skole.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Magasinet): Hva er viktig kunnskap? Av alt man skal lære og oppleve i skolen, hva er det som er viktigst å prioritere, og hva kunne vi strengt tatt lagt mindre vekt på?

Her vil vi nok sitte igjen med svært ulike svar, kanskje styrt ut fra hvilket yrke vi har valgt, eller hva vi likte best eller dårligst i skolen.

Jeg vil tro alle kan enes om at høyt oppe på lista står det at vi lærte å lese og skrive, og at vi lærte grunnleggende regning. Det kanskje færre tenker på, er at vi i skolen lærte svært mye av det sosiale samspillet som vi trenger for å fungere godt i hverdagen.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer