- Jeg så toglyset, men da var det for seint

Tom sovnet foran toget på Roskildefestivalen.

ELSKER TOG: - Back on track, sier Tom, mens han sitter på togskinnene. Han er ikke redd. Faktisk så elsker han å kjøre tog. Foto: Erling Hægeland
ELSKER TOG: - Back on track, sier Tom, mens han sitter på togskinnene. Han er ikke redd. Faktisk så elsker han å kjøre tog. Foto: Erling Hægeland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DET SISTE TOM HUSKER før ulykken som hendte for snart to år siden, er at han sitter utenfor teltet sitt på Roskilde og drikker øl sammen med venner, kjente og ukjente.

Etter en hel uke med regn har været endelig klarnet opp og festivalstemningen er stigende. Tom gleder seg til konsert med ett av sine favorittband, Datarock, som snart skal på scenen.Det neste han husker er at han åpner øynene og ser at han ligger på en togskinne.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer