Du leser nå Dagbladet Pluss

- Jeg ser på meg selv som et telefonrør, et mellomledd mellom avdøde og levende

Derfor tror «Åndens makt»-damene på gjenferd.

POPULÆRE: Anne-Kristine Augestad (44) og Lilli Bendriss (67) er med i TVNorges største seersuksess «Åndenes makt». - Jeg var selv lenge skeptisk til egne evner, og forstår kritikerne godt, sier Bendriss. Foto: KRISTIN SVORTE
POPULÆRE: Anne-Kristine Augestad (44) og Lilli Bendriss (67) er med i TVNorges største seersuksess «Åndenes makt». - Jeg var selv lenge skeptisk til egne evner, og forstår kritikerne godt, sier Bendriss. Foto: KRISTIN SVORTEVis mer

(Dagbladet): - Interessen for healing og klarsynthet har økt voldsomt. Mye takket være bred mediedekning, sier Lilli Bendriss.

Hun har mørkt hår, mørkerøde lepper og har i flere år medvirket som såkalt medium i TVNorge-programmet «Åndens makt». Sesong nummer åtte satte nylig premiererekord, og programmet er TV-kanalens desidert mest sette.

Over en halv million benker seg hver søndag for å få svar på alt fra hva som får gjenstander til å flytte på seg til hvorfor det knirker i trappa.

- Det er større aksept for at det finnes ting vi ikke kan se. Jeg treffer folk overalt som er åpne og opptatt av dette, alt fra advokater til leger, forteller Bendriss, som har jobbet i alternativbransjen i over 20 år.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.