- Jeg skulle gjerne likt å vite noe om hvordan ledere i Norge sier opp sine ansatte

Norge skal omstilles, men det er måten vi gjør det på som vil fortelle noe om hvem vi er.

ALLTID LEDIG; ALDRI FRI: I filmen «Up in the Air» reiser George Clooney rundt om i verden for et multimedieselskap og sier opp folk. Han sitter foran en gammel mann, han må være i 60 års alderen, og har akkurat fått beskjed om at han har mistet jobben. «Nå har du alle muligheter foran deg. Hva vil du nå? Dette er en ny sjanse». Foto: NTB Scanpix
ALLTID LEDIG; ALDRI FRI: I filmen «Up in the Air» reiser George Clooney rundt om i verden for et multimedieselskap og sier opp folk. Han sitter foran en gammel mann, han må være i 60 års alderen, og har akkurat fått beskjed om at han har mistet jobben. «Nå har du alle muligheter foran deg. Hva vil du nå? Dette er en ny sjanse». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den ene dagen gikk du på jobb. Dagen var mettet av gjøremål, du så knapt opp fra maskinen før lunsj. Den neste dagen våkner du, og du har ingen steder å gå.

I filmen «Up in the Air» reiser George Clooney rundt om i verden for et multimedieselskap og sier opp folk. Han sitter foran en gammel mann, han må være i 60-års-alderen, og har akkurat fått beskjed om at han har mistet jobben. «Nå har du alle muligheter foran deg. Hva vil du nå? Dette er en ny sjanse». Det er managementkulturens språk, se på deg selv, du har alle ressurser i deg, det er opp til deg selv.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer