- Jeg sprakk og brølte: «Faen ta deg!» Dermed var bråket i gang

Er det tillatt for besteforeldre å miste besinnelsen i forhold til barn og barnebarn?

RETTFERDIG RASERI: Det er kulturen i den respektive familie, som bestemmer hvorvidt en gjør urett mot de andre når en selv blir sint, sier Jesper Juul. Illustrasjon: LISA AISATO
RETTFERDIG RASERI: Det er kulturen i den respektive familie, som bestemmer hvorvidt en gjør urett mot de andre når en selv blir sint, sier Jesper Juul. Illustrasjon: LISA AISATOVis mer

(Magasinet):

Spørsmål:

Hei! Jeg trenger dine tanker på følgende problemstilling: Jeg foreslo for min datter at vi kunne ta en minitur på tre- fire dager til nærmeste by, slik at både hun og barna fikk litt avveksling. Jeg skulle betale opphold, hun kjørte.

Første og andre dag gikk fint, men det ble jeg som betalte bussbilletter og mat, hun betalte for inngang til en park og snakket i vei om hvor dyrt det var.

Tredje dag slo eldstemann seg vrang og nektet å være med på planlagt utflukt, så vi måtte finne et alternativ. Valget falt på et museum.

Dette likte den eldste, men for den minste var det ikke så interessant, noe som førte til så mye lyd at damen i resepsjonen satt og ristet på hodet og tydelig signaliserte misnøye.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.