«Jeg tenkte aldri at jeg var noen hjelper»

Vibeke bare rørte litt saktere i sausen.

HJELPEREN: Vibeke Mostad var den som lyttet da den unge Loveleen trengte noen å lufte tankene sine med. Foto: AGNETE BRUN/DAGBLADET
HJELPEREN: Vibeke Mostad var den som lyttet da den unge Loveleen trengte noen å lufte tankene sine med. Foto: AGNETE BRUN/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

— Jeg hadde med glede byttet bort telefonen om den store lottogevinsten mot oppringningen fra Loveleen da hun fortalte hva jeg hadde betydd for henne for 25 år siden, sier Vibeke Mostad (57).

- Jeg ble så overrasket og følte meg så beæret. Det var som om jeg lettet fra bakken. I tida etterpå har jeg tenkt mye på at vår historie viser hvilke fantastiske muligheter vi alle møter hver eneste dag. Jeg tenkte aldri at jeg var noen hjelper for henne. Det eneste jeg gjorde den gangen var jo å røre litt saktere i sausen, mens jeg lyttet til og forsøkte å forstå ungjenta som satt ved kjøkkenbordet mitt.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer