- Jeg trenger ikke mer enn én gjennomlytting før låta har limt seg fast til hjernen

Mitt liv som Den Levende Jukeboks.

EN SCENE, MANGE TALENTER: Finalen på «Norske Talenter», der Vilde Winge (13) stakk av med seieren etter å ha tegnspråktolket låta «Stjernene» av Ingebjørg Bratland og Lars Vaular. Artikkelforfatteren er ikke like talentfull. Foto: TV2.
EN SCENE, MANGE TALENTER: Finalen på «Norske Talenter», der Vilde Winge (13) stakk av med seieren etter å ha tegnspråktolket låta «Stjernene» av Ingebjørg Bratland og Lars Vaular. Artikkelforfatteren er ikke like talentfull. Foto: TV2. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var mens jeg satt i en mørk konsertsal og hørte på et tysk multitalent (komponist/pianist), klimpre i vei på orgel, piano, flygel og synterzeiser – samtidig! – at det slo meg, hardt og brutalt: jeg har ingen talenter.

La det være sagt: dette er ikke ment som en koketterende stakkars meg-spalte der jeg syter over at jeg ikke kan noen ting, à la barnehagebarnet som klager over at hen ikke kan tegne, bare for å få forsikringer fra barnehagetanta om at jo da, tegningen er kjempefin! (Forresten: Jeg kan ikke tegne.)

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer