- Jeg trodde og ønsket at a-ha var et tilbakelagt kapittel. Men det er lov å skifte mening

Norges største popband forklarer comebacket.

Tilbake:  I 1991 spilte a-ha seg inn i Guinness' rekordbok  foran 195.000 betalende tilskuere på Rock in Rio-festivalen.  I september er de tilbake i Rio de Janeiro (bildet), for  festivalens og sitt eget 30-årsjubileum. Det skulle være en  engangsforeteelse, men blir i stedet begynnelsen på  et godt, gammeldags comeback. Foto: GORM KALLESTAD
Tilbake: I 1991 spilte a-ha seg inn i Guinness' rekordbok foran 195.000 betalende tilskuere på Rock in Rio-festivalen. I september er de tilbake i Rio de Janeiro (bildet), for festivalens og sitt eget 30-årsjubileum. Det skulle være en engangsforeteelse, men blir i stedet begynnelsen på et godt, gammeldags comeback. Foto: GORM KALLESTAD Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

[teaser]En velkjent og vakker stemme fyller det lille kontrollrommet i Studio Brun på Södermalm i Stockholm. Studioet til låtskriveren og produsenten Peter Kvint er et herlig kaos av moderne elektronikk og årgangsinstrumenter.

Det låter som aha

Kvint har jobbet med en rekke profilerte navn, som The Ark, Britney Spears og Heather Nova, samt vår egen Morten Harket. Her spilte han blant annet inn «Brother», det andre soloalbumet siden a-has avskjed i 2010, i tett produksjons- og låt-skriversamarbeid med Kvint.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer