Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Jeg trodde og ønsket at a-ha var et tilbakelagt kapittel. Men det er lov å skifte mening

Norges største popband forklarer comebacket.

Tilbake:  I 1991 spilte a-ha seg inn i Guinness' rekordbok  foran 195.000 betalende tilskuere på Rock in Rio-festivalen.  I september er de tilbake i Rio de Janeiro (bildet), for  festivalens og sitt eget 30-årsjubileum. Det skulle være en  engangsforeteelse, men blir i stedet begynnelsen på  et godt, gammeldags comeback. Foto: GORM KALLESTAD
Tilbake: I 1991 spilte a-ha seg inn i Guinness' rekordbok foran 195.000 betalende tilskuere på Rock in Rio-festivalen. I september er de tilbake i Rio de Janeiro (bildet), for festivalens og sitt eget 30-årsjubileum. Det skulle være en engangsforeteelse, men blir i stedet begynnelsen på et godt, gammeldags comeback. Foto: GORM KALLESTAD Vis mer

[teaser]En velkjent og vakker stemme fyller det lille kontrollrommet i Studio Brun på Södermalm i Stockholm. Studioet til låtskriveren og produsenten Peter Kvint er et herlig kaos av moderne elektronikk og årgangsinstrumenter.

Det låter som aha

Kvint har jobbet med en rekke profilerte navn, som The Ark, Britney Spears og Heather Nova, samt vår egen Morten Harket. Her spilte han blant annet inn «Brother», det andre soloalbumet siden a-has avskjed i 2010, i tett produksjons- og låt-skriversamarbeid med Kvint.

Nå jobber de to med nye låter, men det låter ikke helt som Harket solo. Det låter mer som ... a-ha.

Ved min side står vokalisten selv, med et fornøyd smil om munnen. Etter en stund erstattes Harket-vokalen av en annen stemme. Det er Magne Furuholmen. «Mythomania» er en ny låt fra a-ha-keyboardisten, og Morten har ennå ikke rukket å erstatte Magnes vokal hele veien.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?