«Jeg tror at Jens er en liten engel»

En gravlund skjuler mange historier.

HJERTEKNUSER: Margit og Åge minnes Jens som en veldig blid, leken og nysgjerrig gutt, som også var klar på sine egne behov. -Han var rett og slett drømmesønnen, sier Margit, her på graven til Jens på Nordre Gravlund i Oslo.
HJERTEKNUSER: Margit og Åge minnes Jens som en veldig blid, leken og nysgjerrig gutt, som også var klar på sine egne behov. -Han var rett og slett drømmesønnen, sier Margit, her på graven til Jens på Nordre Gravlund i Oslo. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Et forsiktig vindpust får et knippe gule blader til å løsne fra trærne på Vestre gravlund i Oslo. På veien mot bakken gjør de noen små, overraskende krumspring, før de lander – så mykt som bare høstløv på en nesten vindstille dag kan.

Det er lørdag ettermiddag og en kvinne går mot kapellet, før hun stopper, snur ansiktet mot den blå himmelen, lukker øynene et øyeblikk, og går videre. En ung mann og hunden hans går mot Frognerparken. Litt lenger borte planter en mann og en kvinne fiolett lyng foran en gravstøtte. Stort sett er det stille her. Men søndag, på allehelgensdag, vil etterlatte strømme hit for å tenne lys og minnes sine kjære.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer