- Jeg tror mye av det man utsettes for gjennom et liv, er en utholdenhetstest

Ikke ta feige valg. Ta imot den hjelpa du får. Hold ut. Dette er Hadia Tajiks (35) huskeregler i hinderløypa. Og i politikken.

HARDFØR: Hadja Tajik har begynt med idrettsformen obstacle course racing, et ekstremt krevende hinderløp. Foto: Agnete Brun
HARDFØR: Hadja Tajik har begynt med idrettsformen obstacle course racing, et ekstremt krevende hinderløp. Foto: Agnete Brun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var Hadia Tajiks idé, dette. Å snakke om den nye lidenskapen hennes, konkurranseformen obstacle course racing generelt, og det årlige løpet Tough Viking spesielt, et ekstremt hinderløp der deltakerne må krabbe i sjøer av gjørme, forsere hindre under vann, klatre i tau, bykse over flammer, den slags.

Hun mailet meg tre punkter dagen før intervjuet. Tre huskeregler til bruk når hun kjemper mot seg selv der ute i skogen. Disse lød:

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer