- Jeg unner alle å få seg en Christer Falck i livet

Bendik Hofseth (53) har tatt opp saksofonen, 17 år etter han trodde den musikalske karrieren var over for godt.

COMEBACK: Bendik Hofseths kjærlighet til saksofonen døde aldri helt, selv om han la musikken på hylla i mange år etter anmelderslakt. Nå satser han igjen.
COMEBACK: Bendik Hofseths kjærlighet til saksofonen døde aldri helt, selv om han la musikken på hylla i mange år etter anmelderslakt. Nå satser han igjen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SLAKTEN

Jeg følte at jeg ble henrettet. Jeg hadde en internasjonal karriere som jazzmusiker, komponist og vokalist. Jeg jobbet i inn- og utland, og solgte flere plater i utlandet enn i Norge. I 1991 var jeg 51 turer over Atlanteren. Jeg var velsignet med vellykkede prosjekter, noen album ble hyllet som mesterverk. Jeg var på toppen av verden. Helt fram til «Smilets historie» i 1999, min første plate med norske tekster.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer