- Jeg var 13 år da jeg solgte kroppen min for første gang, til en mann i en bil i Stenersgata

Livet har lært Rita Nilsen (54) at det alltid finnes håp. Uansett hvor jævlig utgangspunktet er.

TILBAKEBLIKK: For snart 20 år siden fikk Rita Nilsen hjelp til å bli rusfri. Nå hjelper hun andre som sliter, via stiftelsen Retretten som hun grunnla i 2002. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
TILBAKEBLIKK: For snart 20 år siden fikk Rita Nilsen hjelp til å bli rusfri. Nå hjelper hun andre som sliter, via stiftelsen Retretten som hun grunnla i 2002. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I spalta «Vendepunktet» forteller vanlige mennesker om store forandringer i livet. Dette er Rita Nilsens historie, fortalt til Magasinets Cecilie Gjerken Rakke.

FØR:Jeg kan ikke huske at jeg fikk omsorg da jeg var liten, annet enn ei seng, klær og mat. Jeg følte meg uønska. Jeg var mest mulig ute og jeg gikk mye for meg selv.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer