Du leser nå Dagbladet Pluss

- Jeg var sikker på at jeg skulle dø

Cecilie Vea Halvorsen fikk hjertesvikt som 35-åring.

TILBAKE: For halvannet år slet Cecilie Vea Halvorsen med å gå 100 meter én gang for dagen. Nå kan hun være der for barna for fullt igjen. F.v.: Jesper (7), Andrea (5), Cecilie og mannen Lars.  Foto: Elisabeth Sperre Alnes/Dagbladet
TILBAKE: For halvannet år slet Cecilie Vea Halvorsen med å gå 100 meter én gang for dagen. Nå kan hun være der for barna for fullt igjen. F.v.: Jesper (7), Andrea (5), Cecilie og mannen Lars. Foto: Elisabeth Sperre Alnes/DagbladetVis mer

(Dagbladet God torsdag): Det er 15. august 2010. Cecilie Vea Halvorsen har bare jobbet ei uke etter en avslappende sommerferie på fjellet. Ektemannen Lars er på jobbreise i København, mens Cecilie er hjemme alene med barna Andrea og Jesper på tre og fem.

Det har vært en rar ferie. Hun har forsøkt å trille barnevogn, men måtte stoppe fordi pusten var så dårlig. Mannen har terget henne med at hun er i dårlig form.

På jobb er hun utslitt. I trappene mellom tredje og fjerde etasje på kontoret synker hun nesten sammen i utmattelse.

Hjertet sviktet Cecilie står på kjøkkengulvet i firemannsboligen på Ekeberg i Oslo denne augustdagen. Plutselig får hun ikke puste. Heldigvis får ikke barna med seg det som er i ferd med å skje i etasjen over dem. Cecilie får tak i søsteren sin. Hun ringer ambulanse. De kjører i full fart til Ullevål sykehus. Ambulansepersonalet forsikrer om at det helt sikkert bare er en kraftig lungebetennelse. De har sett dette mange ganger før, dessuten er jo Cecilie bare 35 år gammel.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.