- Jeg vet at jeg ikke er en drittsekk

Anders Anundsen (45) jobber hardt for å framstå mykere enn han egentlig er. Nå sender han til og med smilefjes.

Familiemann: Når det har stormet rundt justisminister Anundsen, har han tenkt på familien. På hvilke konsekvenser all omtalen har fått for dem. - Jeg er veldig opptatt av at barna mine ikke skal måtte gå i forsvarsposisjon i forhold til det pappa mener og gjør, sier han. Foto:  Jørn H. Moen
Familiemann: Når det har stormet rundt justisminister Anundsen, har han tenkt på familien. På hvilke konsekvenser all omtalen har fått for dem. - Jeg er veldig opptatt av at barna mine ikke skal måtte gå i forsvarsposisjon i forhold til det pappa mener og gjør, sier han. Foto: Jørn H. Moen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Om jeg har lavt blodsukker nå? Hvorfor spør du om det?

Anders Anundsen, mannen som har det øverste ansvaret for at du og jeg skal føle oss trygge, ser overrasket ut. Her har vi pratet i snart to timer, og ikke én gang har den beryktede bråheten eller berømte arrogansen hans kommet til syne.

Den famøse skrytevideoen

Han har villig vekk snakket om viktigheten av permanent politibevæpning, selv om de stadig vekk driver og skyter seg selv i føttene. Om frustrasjonen ved at man ikke kan holde asylsøkere på mottakene uten å bryte internasjonale menneskerettigheter. Om den famøse «skrytevideoen» - og selvfølgelig: Om hvor bra jobb Fremskrittspartiet har gjort det siden de kom i posisjon for to år siden.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer