«Jeg vil ikke tilgi mobberne, jeg er fortsatt kjempesint»

Slik ble Alexander kvitt brennmerkene.

Innerst: - En slik gjentakende trakassering når dypere enn holdninger og egenverd, det når inn til den aller innerste delen av deg.
Innerst: - En slik gjentakende trakassering når dypere enn holdninger og egenverd, det når inn til den aller innerste delen av deg. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jeg ble mobbet gjennom hele ungdomsskolen, systematisk. Det gikk sport i å se hvor langt de kunne gå. Og mobberne slapp unna med det meste. Det er utrolig hva man kan bli vant med.

Jeg var rar, det var det jeg alltid fikk høre. Jeg skilte meg ut ved å være god på skolen. Dessuten var jeg homofil, noe som ble formulert av andre lenge før jeg forsto det selv. «Frøken» og «jævla homo» fikk jeg slengt etter meg. Som et opprør tok jeg på meg sminke til slutt. Da dro noen av elevene meg med bak skolen og banket meg opp til jeg ikke kunne stå lenger.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer