Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

«Jeg vil ikke tilgi mobberne, jeg er fortsatt kjempesint»

Slik ble Alexander kvitt brennmerkene.

Innerst: - En slik gjentakende trakassering når dypere enn holdninger og egenverd, det når inn til den aller innerste delen av deg.
Innerst: - En slik gjentakende trakassering når dypere enn holdninger og egenverd, det når inn til den aller innerste delen av deg. Vis mer

Jeg ble mobbet gjennom hele ungdomsskolen, systematisk. Det gikk sport i å se hvor langt de kunne gå. Og mobberne slapp unna med det meste. Det er utrolig hva man kan bli vant med.

Jeg var rar, det var det jeg alltid fikk høre. Jeg skilte meg ut ved å være god på skolen. Dessuten var jeg homofil, noe som ble formulert av andre lenge før jeg forsto det selv. «Frøken» og «jævla homo» fikk jeg slengt etter meg. Som et opprør tok jeg på meg sminke til slutt. Da dro noen av elevene meg med bak skolen og banket meg opp til jeg ikke kunne stå lenger.

Da jeg lå der, mørbanket, tenkte jeg at jeg fikk som fortjent. Mobbingen bryter deg ned psykisk, du begynner å tro på det som blir sagt. Jeg var tross alt ganske ekkel, fæl, dum, teit, feit og så videre.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?